LA MANGA: Mannefall på gårsdagens andre Viking-trening. Både Odd Arne Espevoll og Bjørn Dahl tråkket over og er tvilsomme. I tillegg fikk Brede Hangeland seg en smell. Benny Lennartsson hadde i utgangspunktet tenkt seg en forsvarsfirer med Sørli, Hangeland, Dahl og Espevoll.

Meningen var at Thomas Pereira skulle få hvile, mens jeg kanskje også må trekke Trygve Nygaard tilbake fra midtbanen, sier Viking-treneren.

Uansett ser han ikke minst fram til å se hvordan høyrebacken Sørli fungerer. Trønderen ser fram til å spille.

Jeg forstår at Benny har valgt andre før meg, men er selvfølgelig misfornøyd med benkeslitingen. Det skal fotballspillere være, sier Sørli.

Han synes det har gått tungt etter overgangen fra Start. Treningen er helt annerledes i Viking både når det kvalitet og kvantitet, ifølge 25-åringen, men de siste ukene har han hevet seg.

I løpet av to sesonger spilte jeg 59 av 62 kamper i Start. Jeg hadde lite lyst til å bli med laget ned i 1.divisjon, og valget var ikke vanskelig da Viking meldte seg.

Den tidligere Strindheim-, Rosenborg— og Start-spilleren imponerte Lennartsson kraftig da Start og Viking møttes i Kristiansand.

Jeg håper han hentet meg på et større grunnlag enn det. Heldigvis presterte jeg ikke noe spesielt i den kampen, jeg hadde flere kamper som var bedre, husker jeg, sier Sørli.

Som 17-åring måtte han ta valget mellom ishockey og fotball. Han var en lovende ungdomslandslagspiller på isen, men når han ser på sin bror Øyvinds hverdag som TIK- og landslagsspiller, er han glad han valgte fotballen.

Viking stiller sannsynligvis dette laget mot Stabæk: (4-4-2) Bo Andersen Kristian Sørli, Trygve Nygaard, Brede Hangeland, Thomas Pereira Patrick Holtet, Bjarte Lunde Aarsheim, Tom Sanne, Leif Gunnar Smerud Ben Wright, Morten Berre.