Alexander Søderlund og Ole Selnæs var begge på banen da Saint-Étienne avgjorde søndagens Ligue 1-møte med Bastia på overtid. Kampen endte 1-0. Innbytter Romain Hamouma ble dagens helt for den franske toppserieklubben med sin straffescoring i tilleggstiden. Hamouma ble selv felt og gjorde ingen feil fra krittmerket.

29-åringen startet kampen på benken, men ble byttet inn 13 minutter ut i annen omgang. Drøyt midtveis i omgangen ble også Alexander Søderlund sendt på banen i jakten på et seiersmål.

Ole Selnæs var som vanlig med i Saint-Etiennes startoppstilling og spilte hele kampen. Trønderen pådro seg gult kort sju minutter før slutt.

Med seieren klatret Saint-Étienne til åttendeplass på tabellen. Fem poeng skiller opp til ligaleder Monaco.

Nice kunne for øvrig ha kommet seg à jour med laget fra fyrstedømmet med seier mot Montpellier søndag, men Mario Balotelli og lagkameratene måtte nøye seg med 1-1. (©NTB)