Markus Henriksen kom på scoringslista i Alkmaars 3-0-seier over Hertha Berlin, som hadde Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred på laget.

Henriksen headet et frispark slått av Stijn Wuytens i mål til 2-0 drøye fem minutter før pause. Den norske Alkmaar-profilen spilte hele treningskampen og pådro seg også et gult kort. Henriksen er blitt koblet til italienske Torino den siste tiden.

Jarstein erstattet Thomas Kraft i Hertha-målet i pausen og slapp inn en straffe som fastsatte sluttresultatet til 3-0 like før timen var spilt. Skjelbred spilte hele kampen for tyskerne.

Tidligere Lillestrøm-spiss Fred Friday scoret to mål i Alkmaar-debuten, men måtte gå målløs av banen lørdag etter at han kom inn i det 73. minutt.

Joshua King var også i aksjon lørdag da Bournemouth spilte mot Portsmouth. Den norske spissen kom inn for Callum Wilson i pausen, men noterte seg ikke på scoringslisten i oppgjøret som endte 3-3. Lewis Grabban, Jordon Ibe og Dan Gosling scoret målene for Bournemouth.

Håvard Nordtveit startet for West Ham i 3-0-seieren over Karlsruher. Nordmannen dannet stopperpar med Winston Reid og spilte hele kampen. Målene ble scoret av Andy Carroll, Sofiane Feghouli og Ashley Fletcher. Martin Samuelsen var ikke i troppen.