Kampen må ha vært en drøm for den nøytrale tilskuer. Flotte scoringer, røde kort, straffebom og selvmål var bare noe av beholdningen fra dagens oppgjør.

Likevel var det svært surt for hjemmelaget da Espen Bugge Pettersen rotet det til på overtid, og Byåsen trillet inn seiersmålet. Keeperen spilte sin første kamp på over ett år, og gjorde sine saker greit ellers.

I tillegg til Bugge Pettersen, startet Molde 2 med flere av spillerne i A-lagstroppen. Magne Hoseth var tilbake fra sin skade, og Pape Pate Diouf fikk viktig kamptrening. Begge markerte seg.

God førsteomgang

Byåsen tok ledelsen før fire minutter var spilt, men hjemmelaget svarte nærmest umiddelbart. Et klønete selvmål skapte balanse i regnskapet, før Pape Pate Diouf banket inn 2-1 få minutter senere. Før pause la Sander Svendsen på til 3-1 etter en mønsterkontring, og det hele så svært lyst ut for det unge Molde-laget.

Byåsen ga fra seg store rom, og spesielt Magne Hoseth kunne bruke sin gode pasningsfot til å strø rundt seg.

Fryktelig andreomgang

Det gjorde det også etter pause, helt til Stian Rode Gregersen 25 minutter før slutt fikk sitt andre gule kort, og måtte forlate banen. Sju minutter senere sto det plutselig 3-3. Og på de minuttene hadde Byåsen også misset på et straffespark.

Men det skulle bli verre for Molde 2. Minuttet før slutt ble Pape Pate Diouf tatt stygt av Petter Tiller Larsen. Det vekte sinnet i senegaleseren, som dyttet til Byåsen-spilleren. Dermed måtte hjemmelaget avslutte med ni mann.

Da det hele så ut til å gå mot poengdeling, vartet Espen Bugge Pettersen opp med en fryktelig feil etter et innlegg. Daniel Kvande fikk da en enkel jobb med å sette inn seiersmålet i nærmest åpent mål to minutter på overtid.

Træff neste

Neste helg møtes Molde 2 og Træff til dyst på Reknesbanen. Kampen om hvem som er ”nest best” i byen kan ha stor betydning for begge lag, ettersom begge kjemper for å unngå nedrykk. Molde 2 er to poeng over nedrykksstreken, og ett poeng foran naboen Træff. Dermed er det duket for en spennende kamp neste søndag.

Molde 2 (4-4-2): Espen Bugge Pettersen – Victor Johansen, Eirik Haugan, Stian Rode Gregersen, Ole Martin Rindarøy – Eirik Hestad (Erik Kavli Frantzen fra 90.), Andreas Hollingen, Magne Hoseth, Sebastian Berge (Mats Aambø fra 70.) – Sander Svendsen, Pape Pate Diouf.