Mannen med det klingende navnet Frederic Brilliant sendte New York-laget i føringen med et kontakt hodestøt etter 42 minutter.

20 minutter ut i annen omgang sørget to store fotballnavn at ledelsen ble doblet. Andrea Pirlo fant David Villa med en nydelig gjennombruddspasning. Spanjolen dempet ballen på brystet før han vippet ballen over målvakt.

Noen få minutter senere fikk spissen muligheten fra straffemerket, men avslutningen gikk høyt over da han skled med stamfoten i det han skulle skyte.

To minutter senere reduserte innbytter Julio Baptista til 1-2, men lenge så det kun ut til å bli et trøstemål for gjestene fra Orlando.

Fire minutter på overtid dukket imidlertid Kevin Molino opp og ordnet 2-2. Diskerud spilte 85 minutter før han ble byttet ut til fordel for Steven Mendoza. Frank Lampard kom på banen i det 77. minutt. (©NTB)