Newcastle-manager Steve McClaren sikret seg litt sårt tiltrengt pusterom da laget vant 6-2 mot Norwich søndag. Georginio Wijnaldum (24) ble kampens store spiller med fire mål.

Kun Alan Shearer har tidligere klart å score fire mål for Newcastle i en Premier League-kamp. Han scoret attpåtil fem mot Sheffield Wednesday i september 1999.

OVERLEGNE: Newcastle var overlegne mot Norwich. Foto: Reuters

Det ble en ellevill førsteomgang da Norwich gjestet St. James' Park. Wijnaldum scoret kampens første mål etter knappe kvarteret. Fem minutter senere sørget Dieumerci Mbokani for balanse i regnskapet.Wijnaldum var imidlertid ikke ferdig. Etter 25 minutter stanget nederlenderen inn sitt andre mål for dagen. Før dommer Anthony Taylor blåste for pause, rakk også Ayoze Pérez og Nathan Redmond å notere seg i målprotokollen. Dermed var stillingen 3-2 etter 45 spilte minutter.

Etter hvilen tok Norwich tak i kampen, men uten å få uttelling. Da timen var spilt, ble Alexander Tettey ofret til fordel for Wes Hoolahan. Tre minutter senere sørget Aleksandar Mitrovic for 4-2, og like etterpå scoret Wijnaldum sitt tredje og Newcastles femte mål.

5-2 så lenge ut til å bli sluttresultatet, men noen fem minutter før slutt måtte de drøyt 47.000 tilskuerne igjen fram med kuleramma da Wijnaldum fastsatte sluttresultatet til 6-2. Med seieren klatrer Newcastle til 18.-plass etter seks poeng på ni kamper.