Med 2-1-ledelse fra første oppgjør i Paris hadde Zlatan Ibrahimovic og hans Paris Saint-Germain få problemer med å ta seg videre til kvartfinalen i Champions League.

Chelsea ble slått 2-1 også på Stamford Bridge. Og i hovedrollen en 35-åring fra Sverige.

"Oh no, it's Zlat man again"

Zlatan scoret ett og la opp til ett. Nå advarer Zlatan mot de som trodde han var for gammel:

— Dette er bare oppvarmingen, ikke slutten på karrieren, sier Zlatan etter oppvisningen i London, som fikk engelske medier til å hente frem overskriftene.

Telegraph skriver "Down and out – Ibrahimovic ends Hiddink's Champions League dream”, mens Daily Mail kjører på med "Oh no, it's Zlat man again". Mirror melder "Zlat's it" med tanke på London-lagets exit.

— Vi kommer ikke til å stoppe her, fortsatte Zlatan.

For 35-åringen drømmer om større ting enn en kvartfinale.

Vialli-hyllest

I BT sports sitt stuidio i London satt Gianluca Vialli. 51-åringen likte dte han så av svensken.

— Han er en fantastisk spiller. De siste 15 årene har han vunnet serien der han har vært. han er en vinner. Han har en stor personlighet, han ønsker å ha hovedrollen, og han vil heller ikke dele den med noen. Inne i boksen scorer han som en vanlig spiss, men han kan også droppe ned i banen. Han har teknikk og kreativitet som en midtbanespiller. Han hever sge når han spiller mot de beste, roser den tidligere italienske storspissen med en fortid i Chelsea.

Zlatans kontrakt med PSG går ut etter denne sesongen. Han er ønsket med videre, og det skal også ha vært møter mellom PSG og hans agent. Men hva som skjer?

- Ingenting er bestemt

— Min fremtid er den at jeg har to måneder igjen i PSG, så skal jeg spille EM med Sverige. Slik det ser ut nå er det alt som er. Ingenting er bestemt og jeg snakker heller ikke med noen klubber. Men fremtiden ser jo lys ut etter denne sesongen, sier svensken.

PSG er i kvartfinalen i Champions League for fjerde året på rad. Nå handler det om å ta seg hele veien.

— Vi får se hva som skjer. Vi er i en god posisjon. Vi kommer ikke til å stoppe nå, vi skal gjøre det vi kan for å gå videre, sier Zlatan til franske BeIn, gjengitt av Aftonbladet.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport - hvor den norske seriestarten er tema: