Ole Gunnar Solskjær kunne smile stolt og fornøyd etter en imponerende seier mot Sevilla. Molde beseiret den regjerende Europa Liga mesteren 1-0 i Daniel Berg Hestad sin siste kamp. Hvem som scoret målet kunne ikke vært mer passende i følge Molde-sjefen.

— Det passet veldig godt at Eirik Hestad scoret når Daniel gir seg. Vi trenger lokalegutter i troppen og Eirik er en av de. Han kommer til å ha en viktig rolle, så fortsetter han slik blir det bra, sier Solskjær.

Får spille mye i fremtiden

Fredrik Aursnes kom denne vinteren til Molde fra OBOS-klubben Hødd. Steget opp har vært stort, og han har blitt kastet ut i to store kamper. Sunnmøringen trives i sin nye klubb, og er også fornøyd med egne prestasjoner. Han høster lovord fra sjefen.

— Fredrik gjorde også en god kamp. Eirik og Fredrik vil spille mye sammen på U21 landslaget og Molde i fremtiden.

foto
MATCHVINNER: Eirik Hestad scoret mot Sevilla og fikk skryt av Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix

Etter noen tøffe sesonger med skade og bilulykken julen 2014 har unge Hestad fortsatt på formen han viste i fjor høst. Som kampens eneste målscorer var han svær fornøyd.— Det var moro å spille i dag. Jeg lykkes godt med et par involveringer tidlig og det var viktig. Etter mindre imponerende treningskamper så var dette resultatet godt å få med seg inn mot sesongen, forteller matchvinneren.

Stolt

Seier mot Sevilla gir Solskjærs gutter mye selvtillit inn mot en ny eliteseriesesong. De må vente seg en tøff konkurranse i toppen. Holder de dagens tempo tror Manchester United legenden at de vil ligge i toppen, men advarer samtidig mot å sammenligne dagens kamp mot ventende Tippeligamotstand.

— Dette er en helt annen type fotballkamp enn hva vi vil møte i Tippeligaen. De hadde 3-0 å gå på, og hadde nok et øye på kampen mot Barcelona på søndag. Vi hadde et imponerende tempo med og uten ball. Holder vi det vil vi ligge i toppen.

Men treneren var naturlig nok fornøyd og måtte skryte av guttene sine.

— Jeg er veldig stolt, og er imponert over det vi viser. Samtidig er jeg glad for å se responsen på presset og forventningene som var til i dag. Vi presterte opp mot vårt beste, oppsummerer sjefen.