Bryne kjemper med nebb og klør for å komme seg opp av sumpen de har havnet i så langt i sesongen. Men trener Gaute Larsen har slitt med å finne den rette elveren og formasjonen, det har nemlig blitt en del bytter fra kamp til kamp. Foran kveldens kamp borte mot Alta er heller intet unntak.

Bryne-treneren har valgt å skifte helt på midtstopperparet, inn kommer Tommy Eide Møster og Henrik Breimyr, som dermed blir flyttet ned fra sin sentrale midtbaneposisjon. Ute av laget denne kampen er både Adnan Causevic og Marius Lode.

Sine beste spisser på plass

På midtbanen er det Andnan Haidar som tar over plassen til Henrik Breimyr. Foran stiller Bryne med sine fryktede spisser fra fjorårssesongen, Aram Khalili og Oddbjørn Skartun. Så spørs det om de klarer å vise seg fram som de målhungrige spissene et Bryne-lag så inderlig trenger.

Foran kveldens oppgjør i Finnmarkshallen står Alta bokført med 18 poeng på sine 12 kamper, mens Bryne står med fattige 11 og ligger med det under nedrykksstreken. Bryne stiller med følgende lag:

Bryne (4-4-2): Anders Kristiansen — Vegar Landro, Tommy Eide Møster, Henrik Breimyr, Viljar Helland Vevatne - Aleksander Midtsian, Sabri Khattab, Adnan Haidar, Jon Helge Tveita - Aram Khalili, Oddbjørn Skartun