Kan være tilbake om to uker

<p>37-åringen trente med laget fredag.</p>

Publisert:

Myggen inni Foto: Håvard Karlsen

  • Håvard Karlsen
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Start-legenden ble sendt hjem fra La Manga på grunn av skade, og klubben fryktet det kunne ta alt fra to uker til to måneder før 37-åringen kunne begynne å trene for fullt sammen med resten av laget.

— Jeg skal være med annenhver dag, eller til kroppen blir såpass bra at jeg kan være med ordentlig, sier Myggen til fvn.no.

Han merker ikke nevneverdig mye til skaden nå, noe som betyr at behandlingen og den alternative treningen har fungert.

— Jeg har fått et treningsprogram, og et behandlingsprogram, og ting fungerer bra. Det blir veldig rolig i starten, så får vi se hvordan kroppen reagerer, sier Myggen.

To uker

I dag deltok han på hele økten på Sukkevann, den siste Start-treningen før eliteseriecomebacket mot Strømsgodset om to dager.

— Jeg håper å være med for fullt innen to uker, sier Myggen, som innrømmer at han ble frustrert da han fikk den seneste skaden.

- Man må jobbe med seg selv når slike ting skjer. Jeg er ikke vant til at det hele tiden dukker opp nye ting, sier han.

Starts fysioterapeut Gunnvor Halmøy bekrefter at Myggen er i stadig fremgang, men tør ikke si noen dato på når Myggen er tilbake for fullt.

— Han skal trene en time med laget annenhver dag, så får vi se hvor fort det går. Men til nå har det gått veldig bra. Det er vanskelig å si når han kommer tilbake, for det avhenger av hvordan han responderer på behandlingen, sier hun.

Og legger til.

— Vi må uansett være helt sikre på at han er klar før han slippes løs.

Snakker på trening

Da Start var på La Manga ble det bestemt at Myggen skulle skjermes til han var helt tilbake.

- Nå har vi bestemt at Erik skal være tilgjengelig på alle balløktene han er med på, sier mediesjef i Start, Roy Emanuelsen.

Navnet til Myggen var uansett ikke med i Knut Tørums tropp til oppgjøret mot Strømsgodset. Bergenseren tok ut samme tropp som den fvn.no presenterte i går. Det vil si at følgende får sjansen søndag;

Start (4-4-1-1): Kenneth Høie – Hunter Freeman, Clarence Goodson, Knut Henry Haraldsen, Branislav Milicevic – Cristian Bolaños, Solomon Owello, Christer Kleiven, Espen Børufsen – Geir Ludvig Fevang – Ole Martin Årst.

Reserver: Tommy Runar, Bård Borgersen, Jesper Mathisen, Aram Khalili, Leif Otto Paulsen, Bernt Hulsker, Morten Hæstad.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Eliteserien