— Jeg satt i bilen på vei til farmor da landslagstroppen ble offentliggjort. Pappa holdt meg oppdatert på telefonen. Nå er jeg veldig glad. Det er en drøm å få være med på landslaget, sier Jonathan Parr.

21-åringen har tydeligvis imponert den norske landslagsledelsen. Da Aalesund spilte mot Start satt assistenttrener Ola Bye Rise på tribunen på Color Line stadion og så venstrebacken imponere da de vant 2-0. * Se hele troppen HER!

— Jeg gleder meg til debuten og håper i alle fall å få spille noen minutter mot på Ullevål. Men det er uansett veldig gøy å bli tatt ut. Nå skal jeg lære mest mulig på samlingen, sier Parr.

- Hvordan blir det å konkurrere mot John Arne Riise om venstreback-plassen?

Les også:

— Riise er nok et klart førstevalg. Men han skal jo ikke spille begge kampene (pga. bryllup) så da får jeg konkurrere med Knut Olav Rindarøy. Så sjansen for litt spilletid bør være god, mener han.

Jonathan Parr har nærmest vært fast inventar på aldersbestemte landslag de siste årene. Nå håper han å vise seg tilliten verdig hos Egil "Drillo" Olsen.

- Jeg føler at jeg er i god form og svinger ikke så mye i prestasjonene som tidligere. Det tror jeg skyldes erfaringen og tilliten jeg har fått i Aalesund.

Parrs landslagsplass er også en fjær i hatten for Kjetil Rekdals Aalesund. Laget har ikke hatt spillere på a-landslaget i moderne tid. Spissen Tor Hogne Aarøy ble tatt ut i landslagstroppen for en tid tilbake, men han måtte melde avbud på grunn av fødsel.