TRONDHEIM (adressa.no): - Det er godt å ha dette i orden. Jeg er veldig glad for måten RBK har backet meg opp på de to siste årene, og synes framtiden ser veldig lys ut. Jeg vil vinne noe med RBK, sier Jensen til adressa.no.

Da hadde han akkurat tatt sportslig leder i RBK, Erik Hoftun, i hånda etter å ha skrevet under ny fireårskontrakt.

— Jeg er fornøyd med innholdet i kontrakten, også det økonomiske. Men vil ikke si så mye mer om det, smiler Jensen.

Han har blitt sammenliknet med RBKs aller beste indreløpere gjennom alle tider, og blitt kåret til klubbens beste spiller i begge sine sesonger etter overgangen fra Brøndby vinteren 2013. Jensen hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2016, men denne er nå altså forlenget med to år.

Meget fornøyd Hoftun

Det var derfor ikke rart sportslig leder Erik Hoftun kunne smile bredt da han kom ut av Brakka sånn i 1930-tida tirsdag kveld. Med seg hadde han nemlig signaturen til dansken, på en kontrakt som løper ut 2018. — En veldig god spiller som forlenger med oss. Og et godt signal om at man tror på det som skjer i Rosenborg for tiden, sier Hoftun til adressa.no

Kan bikke 30 i RBK

Om 26-åringen blir ut 2018, vil han i så fall da ha vært i klubben i seks år, og kan så smått begynne å kalle seg kontinuitetsbærer.

— Det er mulig jeg blir her til jeg er 30. I så fall vil jeg være en glad mann. Jeg har ambisjoner på egne vegne om en dag å ta steget ut, men tidspunktet får vi se på. Og det er jo slik at jeg må spille på et godt lag for selv å bli sett. Jeg har det ikke travelt.

— Jeg vil vinne noe med RBK. Og aller helst seriegull, sier Jensen.