Molid (26) valgte å forlate Larvik før denne sesongen til fordel for danske Randers. To år i Larvik var nok for den tidligere Byåsen-spilleren som har hatt rollen som forsvarskjempe på landslaget. Hun var nemlig tydelig på at hun trengte en ny klubb for å utvikle seg som håndballspiller.

— Nå viser jeg at jeg kan treffe mål, sier Molid om innsatsen i angrep for Randers.

Mer enn en forsvarsspesialist

På åtte kamper har hun scoret 33 mål (6 straffekast), og ligger med det på 21. plass på lista som viser den danske ligaens toppscorere. Lagvenninnen Mie Højlund har scoret to mål mer enn henne, men de siste kampene har Højlund vært ute med skade, så Molid har stått fram som lagets mest effektive skytter.

-Jeg har funnet meg godt til rette i Randers. Alle kampene er tøffe, og jeg har fått en stor rolle i laget. Jeg spiller både forsvar og angrep og føler at jeg at utvikler meg, sier hun.

På landslaget har hun hatt rollen som forsvarsspesialist. Men sommerens OL ble ikke som hun hadde tenkt.

LES OGSÅ: Slik trente reservene under OL

-Jeg hadde sett for meg en større rolle i OL. Det var litt tungt å sitte mye på benken, og jeg måtte jobbe med meg selv. Men etter OL har jeg på en måte begynt med blanke ark. Det har vært motiverende og spennende med ny klubb i Danmark. Mange blir slitne i hodet etter et OL, men det har jeg ikke merket noe til, sier Molid.

Usikker på EM-sjansene

-Hva tenker du om sjansene dine for å komme til EM?

-Jeg vet ikke helt hvor jeg står. Ser de på meg som forsvarsspiller eller tenker de at jeg kan være klar for å spille i angrep også? Jeg vet ikke hvordan de vil sette sammen laget og hvordan jeg passer inn. Jeg blir jo kjempeglad hvis jeg blir tatt ut, men hvis jeg ikke kommer med, da må jeg prøve å vinkle det til noe som kan være bra for meg, som at det er mye annen trening jeg kan gjøre for å utvikle meg videre, sier Molid om uttaket som offentliggjøres førstkommende tirsdag.