Tronstad skrev lørdag en melding på nettsamfunnet Twitter der han skriver at han reiser sammen med Huddersfields førstelag til bortekampen mot Bolton.

Denne meldingen la Tronstad ut på nettsamfunnet Twitter lørdag Foto: Skjermdump, Twitter

Dermed kan Tronstad endelig få debuten sin etter at han gikk fra Start til Championship-klubben Huddersfield etter fjorårets sesong. Sondre Tronstads far, Frank Tronstad, snakket med sønnen fredag etter at det var klart at han var med i troppen.– Han var kjempefornøyd, og veldig glad for å få være med førstelaget, forteller Frank Tronstad til Fædrelandsvennen.

Hardt arbeid

Tronstad har vært nødt til å nøye seg med spill for U-21-laget etter overgangen til England. Faren mener det er mye hardt arbeid som ligger til grunn for at han nå er med i troppen, og synes det er fortjent at sønnen nå får sjansen.

– Han har gjort det godt for U-21-laget, og jobbet hardt, forteller han.

Det er første gang Tronstad er med i førstelagstroppen til Huddersfield etter overgangen fra Start. Selv om han nå er tatt ut i troppen, er det ikke helt sikkert han får være med på banen eller på benken under kampen.

– Det tas ut 19 mann i troppen, og det er en som må opp på tribunen. Det kan være at det er han som må det, forteller Tronstad.