STAVANGER (Aftenbladet): Det er ingen stor overraskelse at Oilers-trener Petter Thoresen vraker Henrik Holm etter 1-7-tapet mot Vålerenga i seriefinalen på tirsdag.

Ruben Smith står mot Rosenborg i kvartfinalens første kamp i DNB Arena i morgen kveld.

— Utespillerne har også et stort ansvar for å hjelpe keeperen. De kan hjelpe keeperen til å bli god. Det gjorde ingen utespillere mot Vålerenga, men samtidig var ikke Holm helt på topp. Derfor fortjener Smith sjansen nå, sier Thoresen.

Ruben Smith spilte generalprøven før seriefinalen. Han holdt nullen for sjuende gang denne sesongen mot formlaget Sparta. Trolig vil Oilers fortsette å rullere mellom de to keeperne, slik de har gjort hele sesongen.

— Det kan være en fordel å spare kruttet. Vi har to gode keepere, og det vil være bedre å rullere fremfor å gå for én og én, sier Ruben Smith.

Oilers har vunnet alle fem seriekampene mot Rosenborg denne sesongen, med en målforskjell på 25-2. Derfor handler kvartfinalen mest om hvor mange kamper Oilers trenger for å få de fire seierne som må til for å avansere.

Nedslepp er klokken 19.00 fredag kveld.

Disiplinærutvalgets behandling av saken vedrørende Lars-Peder Nagels matchstraff mot Vålerenga blir ikke klart før fredag. Først ble det meldt at svaret skulle komme i løpet av torsdag.

Nagel er uansett utilgjengelig i kampen mot Rosenborg, ettersom matchstraff automatisk gir én kamps karantene. Disiplinærutvalget vurderer nå om de skal gi Nagel en lenger straff.