I dag er det 31. januar og deadline-day i England, overgangsvinduet stenger. Det er ventet at nyansatte Mark Hughes skal få bruke penger til å forsterke Queens Park Rangers i kampen om å overleve i Premier League. Samtidig skal spillere ut av stallen.

Lokalavisen Fulham Chronicle skriver at seks spillere trolig får beskjed om at de ikke er i managerens fremtidsplaner. En av disse er Petter Vaagan Moen. Avisen skriver at hamarsingen kan vente seg en kompensasjon for å bryte kontrakten.

Hughes: — Det kommer en tid

27-åringen kan finne seg en ny klubb, men det haster jo veldig. I hvert fall hvis man ambisjonene om spill i utlandet skal vedvare. Et annet alternativ kan være den norske eliteserien. Her i landet er overgangsvinduet åpent til 31. mars.

— Det er flere spillere jeg er usikker på om de har en fremtid her. Vi har forsøkt å la flere spillere få sjansen på trening i det siste. Men det kommer en tid der man må oppgi en 25-mannstropp, sier Hughes til avisen.

Martin Rowlands, Lee Cook, Gary Borrowdale, Rowan Vine og Bruno Andrade er de andre som kan havne på transferlisten.

Ikke spilt på et år

Det er ganske nøyaktig ett år siden Vaagan Moen gikk fra Brann til London-klubben. Spilletiden har vært minimal og vi må helt tilbake til 19. februar for å få vite når han var på banen for A-laget i en obligatorisk kamp. Da var han innbytter i 1-1-kampen mot Preston.

I september fikk han sjokkbeskjeden om at han ikke fikk spille i Premier League. Grunnen var at daværende QPR-manager Neil Warnock ikke fant plass til nordmannen i 25-mannstroppen.