Den hardtsatsende klubbens spissduo fortsetter å gi valuta for pengene. Monacos ni seriemål er alle scoret av Falcao (4) og Emmanuel Rivière (5).

Søndagens hjemmekamp var bare fem minutter gammel da Falcao ble revet ned i Lorient-feltet av gjestenes keeper Fabien Audard. Fra straffemerket var colombianeren trygg. Han fintet ut målvakten og la ballen kontrollert ned i høyre hjørne.

Lorient ble på ingen måte utspilt, men slet med å skaffe seg ballbesittelse. Monaco-stjernen João Moutinho hadde stort sett god kontroll på midtbanen.

Seieren betyr at ubeseirede Monaco står med 13 poeng på fem kamper. Saint-Étienne ligger poenget bak etter lørdagens 3-1-seier over Valenciennes på bortebane.

Også Paris Saint-Germain (11 poeng) er ubeseiret og har tabelltoppen innen rekkevidde. Fredag vant Zlatan Ibrahimovics klubb 2-0 over Bordeaux.