Turen til Brasil ble sikret med 4-1 mot Tunisia søndag. Bortekampen hadde endt 0-0. Dermed tok Kamerun seg til nok et sluttspill med 4-1 sammenlagt.

Bare fire minutter var spilt da Pierre Webo ordnet 1-0. Etter halvtimen doblet Benjamin Moudandjo.

Ahmed Akaichi og Tunisia fikk håp med en redusering tidlig i 2. omgang, men to mål fra Jean Makoun fjernet all tvil.

Kamerun huskes nok best for sin deltakelse i Italia-VM i 1990. Anført av Roger Milla, den gangen 38 år, tok «løvene» seg til kvartfinale. Milla scoret fire mål, men kunne ikke hindre at England med 40-årige Peter Shilton i mål vant 3-2 i kvartfinalen.

Fra før er Elfenbenskysten og Nigeria afrikanske lag som er klare for neste sommers VM i Brasil. (©NTB)

Disse 23 lagene har så langt kvalifisert seg for fotball-VM i Brasil i 2014 (antall VM-sluttspill i parentes):