Hoyzer har nå erkjent at han har vært involvert i sju tilfeller av kampfiksing i fjor, og legger nå kortene på bordet overfor den tyske påtalemyndigheten. Han hevder å kjenne til flere dommere som ikke har rent mel i posen.

— Mye av dette har jeg førstehåndskjennskap til, men jeg har også fått informasjon fra flere av nøkkelpersonene involvert i dette, sier Hoyzer til det tyske fotballmagasinet «Kicker».

Overfor magasinet «Der Spiegel» sier han at den kroatiske mafiaen som skal ha stått bak organiseringen av kampfiksingen, også er involvert i samme type virksomhet i Østerrike og Hellas.

Den østerrikske klubben Bregenz er den eneste klubben som er blitt navngitt i mediene i forbindelse med skandalen, og klubbpresident Hans Grill er lamslått over påstandene.

— Jeg er sjokkert og aner ikke hvilken rot disse beskyldningene har i virkeligheten. Jeg vil rydde opp i dette, men trenger bevis for at slik manipulasjon av kampene virkelig har foregått, sier Grill.

Hoyzer vil etter alt å dømme bli utestengt på livstid av det tyske fotballforbundet, hvis president Gerhard Mayer-Vorfelder bekrefter at kampfiksingen ikke kun er et tysk problem.

— Det har foregått kampfiksing i Italia, Tsjekkia og Romania, sier han.

I Tyskland har hittil 25 personer, inkludert tre dommere i tillegg til Hoyzer, og 14 spillere, blitt forhørt mistenkt for korrupsjon i det som er tysk fotballs største skandale på 34 år.