Da Adam Larsen Kwarasey spilte sin siste hjemmekamp for Strømsgodset på Marienlyst søndag, var det ingen markering for keeperen som har spilt for klubben siden 2007. Det vekker sterke reaksjoner innad i klubben.

— Det er rett og slett pinlig. Adam er en klubblegende. En av de mestvinnende spillerne i klubbens historie. Han har vært med på hele reisen fra klubben lå brakk, til å vinne cupen, seriesølv og seriegull, sier Strømsgodset-stopper Jørgen Horn til Drammens Tidende.

Larsen Kwarasey har gjort det klart at han ikke ønsker å forlenge kontrakten med Strømsgodset.

Også Strømsgodset-back Mounir Hamoud reagerer på at keeperen ikke ble gjort stas på.

— Han var rørt og sa hvor mye kampen betydde for ham. Klubben betyr mye for han. Og fansen betyr mye. Adam har gjort seg fortjent til oppmerksomhet. Det hadde vært på sin plass, sier Hamoud.

- Hadde vært hyggelig med takk

Selv sier Kwarasey at han er takknemlig for blomstene han fikk fra den uavhengige supporterklubben GodsetUnionen. Om mangelen på hyllest fra klubben sier han følgende:

— Det eneste jeg ønsker å si er at det hadde vært hyggelig med en takk for innsatsen etter så mange år i klubben. Jeg har nesten tilbrakt en tredjedel av livet mitt her.

Drammens Tidende mener å vite at det var dårlig stemning i garderoben etter kampen, og at kun fire av spillerne møtte opp på en planlagt samling med ledelsen og andre ansatte i VIP-området etter kamp.

Heller ikke Jarl-André Storbæk og Simen Brenne, som også er på utegående kontrakter, ble hyllet av klubben.

— Det er snakk om å bruke fem minutter i forkant av kampen. Da hadde Adam og de andre reist fra stadion med et smil om munnen, sier Horn.

Ville vente til «ting er avklart»

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo svarer slik på kritikken:

— Sesongen er ikke ferdig. Vi ønsket mest mulig fokus mot kampen. Som klubb har vi valgt å vente, sier Flo.

Når spurt om hvor lenge klubben har planlagt å vente, svarer Flo «til ting er avklart».

Altså antyder Flo at klubben ikke har gitt opp å beholde kaptein Larsen Kwarasey, selv om keeperen selv tok farvel med Godset-fansen søndag kveld.

Strømsgodset avslutter Eliteserie-sesongen søndag, med en bortekamp mot Rosenborg.