Landslagskeeper Ørjan H. Nyland debuterte lørdag for sin nye klubb Ingolstadt og holdt nullen i de 70 minuttene han spilte.

Nyland voktet det nyopprykkede bundesligalagets mål i lagets første treningskamp borte mot Wacker Burghausen. Han ble byttet ut 20 minutter før slutt slik at også Christian Ortag skulle få spilletid. Da sto det 2-0 til Ingolstadt.

Gjestene dominerte første omgang og scoret to ganger like før pause ved franske Romain Brègerie og Elias Kachunga.

Nyland måtte vise klasse noen ganger da hjemmelaget yppet seg i annen omgang, og han avverget headinger fra Daniel hofstetter og Dominik Weiss.

Etter at nordmannen fikk avløsning i sommervarmen, la Tomas Pekhart på til 3-0. Hjemmelaget fikk sitt trøstemål ved Vaconis Kadrijaj rett før slutt.

700 Ingolstadt-tilhengere hadde reist 18 mil for å følge kampen.

– Da var debuten unnagjort, 70 min med clean sheet! Godt å være i gang, tvitret Nyland etter kampen.

Ingolstadt spiller sin første bundesligakamp borte mot Mainz 15. eller 16. august. (©NTB)