José Mourinho er, nært sagt som vanlig, i hardt vær.

Under kampen mot West Ham søndag fikk portugiseren se cirka halve første omgang av kampen fra benken på Old Trafford, før dommer Jon Moss mente nok var nok.

Mourinhos raseriutbrudd etter at Paul Pogba fikk gult for filming ble for mye for Moss, som sendte Manchester United-treneren på tribunen.

To kampers karantene

Dette er andre gang på en måned at den eksentriske treneren blir vist på tribunen. Etter utbruddet mot Burnley i slutten av oktober, fikk Mourinho én kamps karantene, samt 50.000 pund i bot. Nå melder flere engelske medier at den straffen dobler seg. Det engelske fotballforbundet (FA) gikk mandag til formell sak mot Mourinho.

The Telegraph er blant avisene som hevder Mourinho nå risikerer to kampers karantene.

United har i de neste tre kampene følgende program: Bortekamp mot West Ham i ligacupen, bortekamp mot Everton og hjemmemøte med Tottenham i ligaen.

Dette vil i så fall bli den tredje karantenen på ett år for Mourinho, som også som Chelsea-trener i fjor høst ble sendt på tribunen. Da fikk han én kamps karantene.

— Helt rett av dommer

Tidligere toppdommer Graham Poll er ikke i tvil: Mourinho bør straffes, og han fortjener en lengre suspensjon enn de to kampene. I sin spalte i Daily Mail mener han Mourinho bør få seks kampers karantene.

— Jon Moss gjorde helt rett i å sende Mourinho på tribunen. At Moss sin avgjørelse om å gi Pogba gult kort var korrekt, spiller ingen rolle. Trenerne må vise respekt overfor dommerne uansett hvor riktig avgjørelsen er, skriver Poll.

— Dommerne har fått nok av den klare mangelen på respekt som portugiseren viser. Ingen mer enn Moss. Nå som dommerne gjør sin jobb, må FA (Fotballforbundet) gjøre sin. Mourinho bør få seks kampers karantene.

Pogba suspendert

Mourinhos assistent Rui Fara, sa følgende til Sky Sports om hendelsen:

— Dommeren forklarte situasjonen til José, og det er ikke så mye mer å si. Det var frustrasjon fra José etter det gule kortet. Det skulle vært et frispark, men dommeren vurderte det annerledes.

Mourinho er ikke den eneste som trolig må se neste kamp fra tribunen.

Paul Pogba og Marouane Fellaini pådro seg begge gule kort som gjør at de må stå over mot West Ham i ligacupen onsdag. Michael Carrick sliter med en skade, og mister også kampen onsdag.