ALFHEIM: Selv om det ikke blir noen treningskamper på Alfheim i oppkjøringen til 2016-sesongen, er det flere og flere biter som faller på plass nå.

– Vi har begynt å få avklart Stockholm-turen fra 10.–14. februar. Vi skal spille to kamper, mot Sundsvall den 11. og Hammarby lørdag den 13., sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen.

Spesielt sistnevnte blir det bra trykk på.

– På Hammarby-kampen blir det sannsynligvis en del tilskuere siden det er siste kampen deres før cupspillet. Begge kampene der blir også spilt utendørs, ettersom de har gode baner med bra oppvarming, sier Johansen.

Russisk storlag?

Johansen understreker at han ser veldig lyst ut med tanke på sesongoppkjøringen nå.

– Det var vanskelig å få noe til på Alfheim på grunn av den tidlige sesongstarten, men jeg er meget godt fornøyd med det vi har fått til nå, sier Johansen.

Etter Sverige-turen, blir det en uke hjemme i Tromsø før avreise til La Manga 23. februar — 1. mars.

– Oppsettet der er ikke helt klart og vi har ikke fått noen endelig bekreftelse. men per nå står vi oppført med kamper mot Rubin Kazan og Sogndal, sier Johansen.

Etter La Manga venter generalprøve borte mot Brann i Bergen 6. mars, før serieåpningen 13. mars.

Starter lokalt

De første treningskampene blir trolig i Bardufosshallen 20.–22. januar mot 2.-divisjonslagene Finnsnes og TUIL.

– Det kan hende vi blir noen dager der oppi hallen også. Vi er i dialog med Bardufoss om å få til noe der over flere dager, sier Johansen.

Andre ting mot nordnorske lag kan også skje og det som i hvert fall er spikret er den årlige treningskampen mot Bodø/Glimt.

– Den årlige kampen mot Glimt går i år i Nordlandshallen den 7. februar, sier Johansen.