Det var åpenbart at Sergio Aguero hadde det svært vondt etter skaden. REUTERS

City-stjernen Agüero skadet - forlot banen i tårer

Sergio Agüero skadet kneet da City slo Everton. Spissen spiller ikke mot Roma i Champions League.

Sergio Agüero forlot banen i tårer. NTB scanpix

Sergio Agüero forlot banen i tårer. Digitalsport

Det er liten tvil om at Sergio Agüero har vært Manchester Citys beste spiller denne sesongen. Derfor er det en svært dårlig nyhet for City-fansen at Aguero måtte forlate gressmatten med skade, under Manchester Citys Premier League-oppgjør mot Everton lørdag.

Agüero ble liggende etter en duell med Evertons Seamus Coleman. Det var tilsynelatende det venstre kneet som var problemet for argentineren.

Han ble erstattet av José Ángel Pozo etter seks minutter.

Her er hendelsen som endte med at Sergio Aguero ble liggende. Til høyre er Everton-spillerne Muhamed Besic (foran) og Seamus Coleman (bak). REUTERS

Skaden kommer på et svært lite gunstig tidspunkt for City, i og med at Manuel Pellegrinis menn skal ut i en svært viktig Champions League-kamp mot Roma på onsdag. Med tap der er City ute av turneringen.Spissen har skadet et leddbånd i kneet og spiller ikke mot Roma. Det bekrefter Pellegrini overfor Sky Sportslørdag kveld.

— Sergio har skadet leddbåndet i kneet. I morgen finner vi ut hvor alvorlig det er, men dette er uansett ikke gode nyheter. Vi vet ikke hvor lenge han er ute, vi må vente og høre hva legen sider. Det viktigste for oss er at han ikke kan spille mot Roma i det som er en viktig kamp for oss, sier manageren.

Ifølge nettstedet Physioroom, som teller skadene i Premier League, har Sergio Aguero nå pådratt seg 18 skader, av ulik alvorlighetsgrad, siden han ankom Manchester City i 2011. Sergio Aguero har kanskje vært i sitt livs form denne sesongen. Før kampen mot Everton hadde han scoret 14 av Citys 31 ligamål. I tillegg har han scoret fem av klubbens syv mål i Champions League.

Seier

Men alt var ikke helsvart for laget lørdag kveld. For en straffescoring av Yaya Touré etter 24 minutter var nok til å sikre tre poeng. Straffesparket fikk de lyseblå etter at James Milner ble felt av Phil Jagielka.

Like før var Manchester City heldige som ikke fikk Eliaquim Mangala utvist. Med et vilt forsøk på å nå ballen endte han med å stemple Everton-angriper Samuel Eto'o i ryggen.

Etter pause ropte Everton-innbytter Ross Barkley på straffespark da han gikk i bakken på overtid. Isteden ble han tildelt et gult kort for filming.

Citys seier kom samme dag som serieleder Chelsea tapte for første gang i serien denne sesongen. Dermed er tittelforsvareren bare tre poeng bak tabelltoppen.