Stefan Johansen var tilbake i Celtic-laget etter en kort pause. Det ble 3-1 borte over Inverness søndag.

Johansen fikk ikke plass i troppen i forrige seriekamp.

Denne gangen var han reddende engel et kvarter før slutt. Johansen renset unna på streken etter en corner.

Målmaskinen Leigh Griffiths scoret igjen. Det kom etter en snau times spill. Det var hans 15. mål i serien så langt denne sesongen.

Cole-mål

Så kjempet Carlton Cole inn ballen via en motspiller til 3-1. Han kom til Skottland for noen måneder siden etter at han sto uten kontrakt.

GAMMEL OG GOD: Carlton Cole feirer scoring mot Inverness. Foto: Action Images via Reuters / Graham Stuart Livepic /NTB scanpix

Dermed har Celtic sju poeng ned til toer Aberdeen etter 16 kamper.Callum McGregor scoret 0-1 etter åtte minutter. Så utlignet Inverness etter meget svakt forsvarsspill av Celtic.

Først mistet laget ballen på midtbanen etter rot. Det utnyttet Miles Storey og løp fra tre Celtic-forsvarere og utlignet til 1-1, kritikkverdig innsats defensivt av storklubben fra Glasgow.

Hardt

18-åringen Kieran Tierney var Celtics beste. Han har en stor framtid på venstrebacken.

Celtic er ute av europaligaen før siste kamp (borte mot Fenerbahçe) etter bare to poeng på fem runder.

Det meste tyder likevel på at manager Ronny Deila får en tredje sjanse til å nå mesterligaen. Der ligger det minimum vel 320 millioner kroner på hver deltaker.

Spilleselskapet Ladbrokes senket fredag oddsen på at Celtic vinner alle tre titlene i Skottland denne sesongen. Det gir nå bare 3,6 ganger innsatsen.

Tidligere har bare managerne Jock Stein og Martin O'Neill klart den nasjonale trippelen.