— For oss var det svært viktig å snu trenden fra seks foregående kamper. 4-1 borte mot Bærum er sterkt samme hvem motstanderen er, og jeg fikk noen svar i dag som godt kan føre til at vi gjøre permanente endringer, sier Larsen til Aftenbladet.

Han tenker i første rekke på sin tidligere spiller fra tiden i Bærum, Bjørnar Holmvik. 29 åringen har spilt høyre kant så langt for Bryne, mot Bærum ble han plassert sentralt, sprudlet, vant dueller og dominerte til tider som banens beste spiller.

— Se ikke bort fra at Bjørnar får en slik sentral posisjon i flere kamper. Han var utrolig viktig for oss mot Bærum, skryter treneren.

Han gleder seg også over at Robert Undheim, erstatteren for Aram Khalili, viste frem og truet med farten sin, og så var det med tilfredshet Larsen kunne konstatere at rutinerte Adnan Causevic omsider kom inn på Bryne-laget og var den ledertypen han har etterlyst.

— Causevic viste spilleglede, pratet mye og fikk de andre med seg. Akkurat det vi trenger.

— Ni kamper og nesten en tredjedel av sesongen er unnagjort. Hvor bærer dette for Bryne?

— Spillemessig har vi gjort mye bra, men jeg ser også at vi ikke har råskap nok innen for begge 16-meterne. Vi har mange unge og ingen stor tropp å velge fra, derfor har flere vist noen tegn til slitasje i det siste. Nå gir vi et par dager fri, og når vi er tilbake tirsdag, blir det stort sett bare én kamp i uken. Det taler til vår fordel, mener Bryne-treneren.

— Mulighetene er store med dette laget, men vi møter tøff motstand i Hødd (25. mai) og Sandnes Ulf 31. mai. Begge på Bryne, begge går for opprykk og i alle fall kvalifisering for opprykk. De to vil si mye om hvor vi står.

Bryne-treneren legger ikke skjul på at seieren mot Bærum var ekstra viktig, ikke bare internt.

— Tre poeng mot Bærum betyr også mye for omgivelsene, for supporterne. Nå har vi mye bra å se frem til, mener Gaute Larsen.