Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport!

Et par ganger i året arrangerer spillselskapet Betsson fotballweekend til England for vinnerne av konkurransen ”Drømmekampen”. Da velger de ut de mest interessante kampene sett med norske øyne, som regel Premier League-kamper med storlag som Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City og Chelsea.

— Tragikomisk

Denne gangen falt valget på kommende fredags Championship-kamp mellom Wolverhampton og Blackburn. Det skulle vært en storkamp sett med norske øyne, hadde bare Ståle Solbakken og Henning Berg blitt sittende i managerstolene. Men siden turen og kampbillettene ble bestilt, har begge de norske managerne fått sparken.

— Det ble litt tragikomisk hele greien. Men først og fremst er det trist for de to trenerne. Vi skal nok klare oss, humrer markedssjef for Betsson i Norge, Paul Myklebust.

De har bestilt VIP-losje til kampen for de fem vinnerne med følge, og totalt betalt 100 000 for reise, opphold, middag, losje og kampbilletter for de ti nordmennene på tur. I tillegg skal

Myklebust innrømmer at hadde valgt en annen kamp, om de hadde visst hvilken skjebne Solbakken og Berg skulle lide.

— Det som skulle bli en fantastisk flomlyskamp mellom to norske managere, er ikke like spennende lenger. Men det blir en drømmeweekend likevel, tror PR-manager i Betsson, og reiseleder for følget, Michael Mellqvist.

Skal se Liverpool-United

Bjørn Eidsmo er en av de fem vinnerne som vant to billetter til fotballweekenden denne helgen. Han tar med seg broren Odd Arne.

— I utgangspunktet så gledet vi oss til å se kampen mellom Solbakken og Berg. Det legger en liten demper på det, men både jeg og min bror er såpass interessert i fotball, og kjent med Wolverhampton og Blackburn fra gammelt av, at det skal bli gøy uansett, sier Eidsmo.

Heldigvis er ikke Wolves-Blackburn den eneste kampen reisefølget fra Norge skal se. Søndag har de billetter til Manchester United – Liverpool. De skal også på hundeveddeløp.

— Vi er begge United-supportere og har vært det i godt over tyve år. Jeg hadde kjøpt flybilletter til å se den kampen uansett. Det blir en storkamp, årets happening. Wolves – Blacburn blir bare oppvarming for oss, sier trønderen Eidsmo.