Søndag ble det 0-3 mot Atlético Madrid, Valencias åttende nederlag på 16 kamper i serien denne sesongen, og det fikk begeret til å renne over for klubbledelsen. Etter den miserable åpningen av sesongen ligger Valencia ti poeng bak Athletic Bilbao, som holder fjerdeplassen i ligaen, og som dermed ligger på den siste plassen som vil sikre Champions League-spill neste sesong.

Men i år klarte 47 år gamle Djukic å sikre Valencia en plass blant de siste 32 lagene i Europaligaen, og i neste kamp der skal spanjolene ut mot Dinamo Kiev fra Ukraina.

— Som profesjonell trener forstår jeg ikke denne avgjørelsen, men jeg respekterer at jeg er sparket. Derfor ønsker jeg både presidenten i klubben og alle tilhengerne lykke til videre, sier Djukic i en kommentar.

Nå kommer Nico Estevez til å ta over ansvaret som en midlertidig løsning. Allerede torsdag vil han lede laget i fjerde runde-kampen i den spanske cupen mot Gimnastic.

Det er returkampen som spilles torsdag etter at den første kampen mellom lagene endte 0-0, så bare seier er godt nok for Estevez og Valencia.