ÅLESUND: For i kveldens bortekamp var Wangberg høyt og lavt i tospann med Jim Larsen i RBKs midtforsvar, og hadde stort sett full kontroll på Christian Myklebust og Magnus Sylling Olsen i Aafk-angrepet.

Og det etter å ha gått rett inn i Rosenborgs startellever etter det to måneder lange utlånet hos Ranheim.

Men etter kampen var irritasjon noe av det første Wangberg ga utløp for da han møtte adressa.no.

— Det er veldig kjedelig at det baklengsmålet kom. Jim og jeg hadde en intern målsetting om å holde nullen, men så skled jeg i den situasjonen. Det var min mann, og den må jeg ta på min kappe , sa han.

Før han brøt ut i et lite smil da han ble fortalt at også Larsen gled i samme situasjonen.

Likevel måtte Wangberg si seg fornøyd med egen innsats etter at Rosenborg tok sin første trepoenger siden borteseieren mot Molde 8. mai. Mens RBK har slitt har Wangberg gått fra triumf til triumf med Ranheim i førstedivisjon – og har hele tiden fått kjenne på godfølelsen.

- Jeg følte jeg hadde alt å vinne i dag. Jeg kom tilbake til et lag i motgang, og hadde med meg en god følelse fra Ranheim der vi har vært ubeseiret. Jeg har bra selvtillit for tiden , sa Wangberg etter kampen.

- Var dette en revansje for deg?

- Nei, ikke en revansj. Men det kjennes godt å vise at du kan når du får sjansen , sa han, og skrøt av kommunikasjonen med stopperkollega Larsen.

I kveldens kamp var Rosenborg merkbart mer på hugget fra start enn hva tilfellet var i bortekampene mot Start (1-1) og Odd (3-3) – der Rosenborg hadde voldsomme problemer i åpningshalvtimen. Wangberg merket allerede før kampen at det var en helt spesiell tenning.

— Ja, helt klart. Micke (Dorsin) og Fredrik Winsnes gikk foran. De garvede tok ansvar fra vi kom til Ålesund til vi varmet opp. De samlet troppene og poengterte at vi måtte være med fra start. Micke fortalte oss at vi måtte ha tro på oss selv, og sa at de rundt oss begynte å stille spørsmålstegn med om vi var et godt fotballag. Det ville vi vise at vi er, og det synes jeg vi gjorde, fortalte Wangberg.

Banens beste, Rade Prica, sa at laget hadde bestemt seg for at det ikke skulle bli noe kluss i åpningen av kampen.

- I dag gjorde vi som vi fikk beskjed om helt fra start , sa han.