TROMSØ-STABÆK 2-2

Det endte på dramatisk vis 2–2 på Alfheim, etter at TIL hentet opp 0–2 sent i 2. omgang. Mikael Norø Ingebrigtsen fylte 20 år på torsdag og ga seg selv en aldri så liten bursdagsgave med å score 2-2-målet og berget ett poeng for Gutan. Det skuddet kostet faktisk alt 20-åringen hadde igjen av sprut i beina.

– Det var fullstendig krampe i begge beina da jeg skjøt, og etter det var jeg var helt ferdig. Jeg hadde lyst å gå av banen, men da hadde vi gjort alt av bytter. Heldigvis klarte jeg å stå kampen ut, sier Ingebrigtsen i mixed zone etter kamp.

VIDEO: SE HØYDEPUNKTENE ØVERST I SAKEN.

– Det var ikke godt nok

Mikal Norø Ingebrigtsen scoret for Tromsø. Foto: NTB scanpix

TIL strålte av spilleglede og sprudlet av energi det første kvarteret, og hadde på 15 minutter allerede skapt tre kvalifiserte målsjanser. Etter det og inn til pause, så var det daft og energiløst av Gutan, som til slutt bare sto og så på at Stabæk trillet ball på midtbanen.– 1. omgang er ikke god nok, og den er vi ikke fornøyd med i det hele tatt. Vi hadde ikke den energien vi skulle ha, men vi fikk rettet på det til 2. omgang og der er vi veldig god, sier TIL-trener Bård Flovik.

I 2. omgang doblet Stabæk ledelsen til 2–0 etter scoring av Mehmeti, men TIL slo grusomt tilbake. Først scoring av Kent-Are Antonsen etter et pent angrep, før Ingebrigtsen utlignet til 2–2. – Vi burde avgjort dette, og det plager meg at vi ikke tar tre poeng. Vi skaper minst 10 målsjanser og burde vunnet, sier Flovik.

– Det må lukes bort

1-0-målet til Stabæk kom rett før pause, og det målet var det TILs Simen Wangberg som sto for.

– Det var en duell i førstesone der ingen er borti ballen, og da gikk den bare rett på hodet mitt. Det er sånne ting som skjer som ikke skal skje, så det må bare lukes bort, sier TIL-kapteinen.

Det var uten tvil et dramatisk oppgjør på Alfheim.

– Vi liker å gjøre det dramatisk, og vi viser moral og en sterk mentalitet med å komme tilbake fra 0–2. Stabæk var gode på å stenge rommene, og det var en vanskelig kamp, sier Ingebrigtsen.

Nå er det 84 dager siden TIL vant sist hjemme, da mot Brann den 1. mai.

– Jeg mener at det ikke er godt nok, og vi må bli bedre på hjemmebane, sier TILs juvel.