TRONDHEIM (adressa.no): – Det er en litt merkelig følelse, jeg får nesten litt vondt i hjertet av å tenke på det, sier Byåsens mest populære spiller.

I dag gikk det opp for Herrem at morgendagens semifinale kan bli hennes siste kamp for klubben hun har spilt for siden januar 2006. Fra høsten av spiller hun for rumenske Baia Mare.

– Jeg klarer ikke å tenke på det, så jeg må bare fjerne den tanken. Jeg gruer meg til den siste kampen, det blir helt forferdelig uansett motstander, men det blir ikke i morgen, sier 27-åringen.

Liker utfordrerposisjonen

Den første av de to semifinalene mot Storhamar endte med 28-27-tap på bortebane, i morgen er det klart for hjemmekampen der Byåsen er nødt til å vinne for ikke å være utslått av sluttspillet.

– Jeg har ingen planer om å tape mot Storhamar. Dette bør ikke være min siste kamp, sier venstrekanten.

– Nå er vi i utfordrerposisjon og må vinne. Det passer oss godt. Dessuten så er ett mål ingenting i håndball, sier Herrem.

2007 var sist gang Byåsen vant sluttspillet da de slo Larvik i finalen, og hun gjerne kunne tenkt seg å avslutte karrieren i Byåsen med en reprise av den opplevelsen.

– Jeg vil gjerne ha Larvik i min siste kamp. Og hvis vi hadde kunnet vunnet mot dem så ville det selvfølgelig vært helt fantastisk, sier Herrem.

PS: Kampen spilles onsdag 30.april i Trondheim Spektrum, A-hallen, kl. 19:00.