kvarme
mestalla

Les også:

Koeman selvsikker

— Jeg forventer at de går ut i et fantastisk tempo. Det er det de har pleid å gjøre hjemme. Vi vil nok få mer å gjøre enn under hjemmekampen, smiler Bjørn Tore Kvarme etter at RBK har landet i Valencia.

Selv har han hatt blandede erfaringer på Mestalla.

— Jeg har spilt der tre ganger. Det har endt med to ganger 2-2 og et 0-4 tap, forteller Kvarme

Den tidligere Real Sociedad-spilleren legger ikke skjul på at trykket på Mestalla er spesielt.

- Når vi var her med Sociedad var det helt fullt og det var en skikkelig gryte. I år har de hatt det litt tyngre på hjemmebane, men min erfaring er at det kjempestemning og et enormt trykk, sier Kvarme.

Kvarme som legger opp etter årets sesong koser seg tilbake på spansk jord rundt middagstider mandag. Det er artig å være tilbake i Spania, og alltid artig å spille fotballkamper mot store lag på store stadioner, sier veteranen.

Mot Rosenborg på Lerkendal ble Valencias stjernelag ufarliggjort, men i helgen var Valencia tilbake på vinnersporet. Fernando Morientes scoret to mot Mallorca og viste gryende form.

Kvarme spår et tøft møte med Morientes og Valencia.

- På Lerkendal var jeg overrasket over at de kom med så lite folk og at de skapte så lite. Jeg tror de kommer med mer folk på hjemmebane, og i boks er Morientes veldig god . Han er avhengig av gode baller, men det er nok mange på Valencia vi vil se er bedre enn de var på Lerkendal. På Lerkendal hadde vi en maks dag, og de var svake. Vi har alltid troen på at vi kan få et godt resultat, og vi får håpe at vi leverer nok en toppkamp, avslutter Kvarme.