Omar Elabdellaoui reddet på streken da Carlos Tevez holdt på å gi Juventus ledelsen i onsdagens mesterligakamp. Til slutt kunne Olympiakos juble for seier.

Den norske landslagsbacken spilte hele kampen da Olympiakos tok sin annen storskalp på hjemmebane i gruppespillet. I åpningsrunden ble Atlético Madrid slått 3-2, og det greske laget ligger meget godt an i jakten på plass i cupspillet.

Pajtim Kasami ble matchvinner i det 35. minutt. Sveitseren scoret etter flott forarbeid av argentinske Alejandro Dominguez.

— Det var en fantastisk kveld, og jeg takker spillerne for deres fremragende prestasjon. Vi er virkelig et lag, og vi er ganske nær å kunne feire avansement, sa trener Michel.

— Vi jobbet virkelig hardt for de tre poengene. Dette gir oss selvtillit foran de gjenstående kampene, sa Kasami.

Juventus hadde den største sjansen i første omgang da Tevez kom til avslutning på et hjørnespark fra Andrea Pirlo i det 12. minutt. Ballen gikk forbi keeper, men på linjen sto Elabdellaoui og avverget scoring.

Tevez hadde ballen i nettet senere i omgangen, men han ble vinket av for offside.

I annen omgang skapte Juventus tre store sjanser til å utligne, men Olympiakos-keeper Roberto avverget hver gang. Han reddet alene med Alvaro Morata og Tevez, og deretter slo han et skudd fra Morata i stolpen og ut.

Olympiakos og Atlético Madrid har begge seks poeng halvveis i gruppespillet, mens Juventus og Malmö har tre hver. Alle seks kamper så langt i gruppe A har endt med hjemmeseier. (©NTB)

FAKTA

Gruppe A

Atlético Madrid (Spania) – Malmö (Sverige) 5-0 (0-0)

Mål: 1-0 Koké (48), 2-0 Mario Mandzukic (61), 3-0 Antoine Griezmann (63), 4-0 Diego Godin (87), 5-0 Alessio Cerci (90).

50.000 tilskuere.

Olympiakos (Hellas) – Juventus (Italia) 1-0 (1-0 )

Mål: 1-0 Pajtim Kasami (36).

30.000 tilskuere.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen for Olympiakos.

Gruppe B

Liverpool (England) – Real Madrid (Spania) 0-3 (0-3)

Mål: 0-1 Cristiano Ronaldo (23), 0-2 Karim Benzema (30), 0-3 Benzema (41).

45.000 tilskuere.

Ludogorets (Bulgaria) – Basel (Sveits) 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Jordan Minev (90).

3500 tilskuere.

Rødt kort: Serey Die (18), Basel.

Gruppe C

Leverkusen (Tyskland) – Zenit St. Petersburg (Russland) 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 Giulio Donati (58), 2-0 Kyriakos Papadoupoulos (63).

27.254 tilskuere.

Rødt kort: Borges Wendel (79), Leverkusen.

Monaco (Frankrike) – Benfica (Portugal) 0-0

10.000 tilskuere.

Rødt kort: Lisandro Lopez (76), Benfica.

Gruppe D

Anderlecht (Belgia) – Arsenal (England) 1-2 (0-0)

Mål: 1-0 Andy Najar (71), 1-1 Kieran Gibbs (89), 1-2 Lukas Podolski (90).

25.000 tilskuere.

Galatasaray (Tyrkia) – Borussia Dortmund (Tyskland) 0-4 (0-3)

Mål: 0-1 Pierre-Emerick Aubameyang (6), 0-2 Aubameyang (18), 0-3 Marco Reus (41), 0-4 Adrian Ramos (83).