Wolfsburg — Real Madrid 2-0, Paris Saint-Germain - Manchester City 2-2:

Kveldens første kvartfinaler i Champions League foregikk ikke uten dramatikk.

Det mest sjokkerende var Wolfsburg knusende 2-0-seier over Real Madrids stjernegalleri. Julian Draxler kontrollerte midtbanen, og var involvert i 2-0-målet, som ble satt av Maximilian Arnold.

Real Madrid fikk en marerittstart da Wolfsburg tok ledelsen etter bare 17 minutter. Det klarte de aldri å hente inn igjen.

Cristiano Ronaldo og resten av Real Madrids stjernegalleri fikk en marerittstart mot Wolfsburg.

Og det kunne blitt enda mer. Andre Schurrle hadde en kjempesjanse til å sette 3-0 etter snaue 70 minutter, men tyskeren misset. Men — heldigvis for det spanske storlaget - ble det med 2-0.- Ting gikk ikke vår vei, men det er ingen unnskyldning. Vi har en kamp på oss til å rette opp, sier Gareth Bale til Viasat.

Sovende Zlatan

I Paris var det stort sett Paris Saint-Germain som styrte. Men det tok en stund før Zlatan Ibrahimovic våknet - og bommet til og med på straffe innledningsvis. Joe Hart gikk riktig vei og avverget scoringen.

— Jeg har studert ham, jeg studerer alle vi spiller mot. Så det er et stort øyeblikk i kampen, sier Hart til Viasat.

Litt mot spillets gang sendte Kevin de Bruyne gjestene fra England i ledelsen, med en lekker scoring. Den ledelsen holdt imidlertid ikke lenge.

For da våknet Ibrahimovic.

Faktisk var det Joe Hart som spilte ut til en klønete Fernando, som ikke merket at Ibrahimovic nærmet seg. Svensken snappet dermed lett opp ballen og satte den i mål bak en sjanseløs Joe Hart.

Forsvarsrot

— Jeg trodde jeg sendte til ham, han trodde jeg sendte den til en annen. Vi klarte heldigvis å riste det av oss og kjempe, sier Hart.

Zlatan Ibrahimovic bommet først på straffe. Så snappet han ballen fra beina til Fernando og satte ballen i mål. Foto: NTB Scanpix

Etter en time var kampen snudd, ikke helt ufortjent. Denne gangen var det ved et hjørnespark, som Adrien Rabiot fikk satt i mål på en retur.

Deretter fulgte et ekstremt PSG-press, og et litt skjelvent City-forsvar klarte bare såvidt å holde unna.

Men det var PSG-forsvaret som klønet det til da Fernandinho kunne sette lagene likt etter 2-2. Han dunket inn Auriers klønete klarering.

— Det var en litt rar kamp, jeg er enig i det. Nå har det skjedd, og nå er neste kamp på bortebane. Da må vi spille mye bedre enn vi gjorde i dag, sier Ibrahimovic til Viasat.

— En rotekveld uten like, konkluderte Viasat-ekspert Vidar Davidsen.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor en ellevill slåsskamp mellom Chelsea og Wimbledon er blant tingene det snakkes om: