FotballLa Manga - Spania04.02.2009U23 Norge v USA 0-1Foto: Morten Olsen, DigitalsportTina Wulf

Molde/Trondheim (Romsdals Budstikke): – Det er riktig at det kom en henvendelse. Jeg undersøkte også litt rundt laget og den danske serien, konfererte med landslagstreneren min, og bestemte meg for å fortsette sesongen i Trondheims-Ørn, sier Tina til Romsdals Budstikke.

Tirsdag scoret 23-åringen det første målet for trondheimsklubben da laget snudde 0-2 til 4-3-seier hjemme mot LSK Kvinner i den norske eliteserien.

Utvikling

— Jeg trives veldig godt i Trondheims-Ørn, og tror jeg har større muligheter til å utvikle meg videre her enn i den danske serien. Nå er jeg bestemt på i alle fall å fullføre sesongen her, sier Tina.

Også Brøndby var i kontakt med Tina i sommer, og som kjent var hun på prøvespill i Hamburger SV noen dager.

— Jeg har ikke hørt mer fra noen av disse klubbene, og derfor tenker jeg ikke mer på det. Dersom det kommer andre henvendelser skal jeg naturligvis vurdere dem, men i øyeblikket er det bare Trondheims-Ørn som gjelder.

Statistikksenter Toppserien:

Henger godt med

Trondheims-Ørn gjør det bra for tida og ligger bare fire poeng bak toppduoen Røa og Stabæk – med ni seriekamper igjen å spille. Og til helga kommer nettopp Stabæk på besøk til Trondheim.

— Vi øyner muligheten til å komme enda nærmere på tabellen, og det flyter bra både for laget og meg for tida.

Kommende tirsdag venter kvartfinalekamp i cupen borte mot Klepp, og etter finalenedturen i fjor (0-7 mot Røa) er Tina & Co veldig innstilt på å rette opp det inntrykket.

— Vi har hatt et bra tak på Klepp, men jeg skal love at vi ikke tar lett på den kampen.

PS. Fortuna Hjørring, som ellers er kjent som medarrangør av Dana Cup for jenter og gutter, tapte for øvrig 2-3 mot Skovbakken i seriepremieren.