AaFK hadde seieren i lomma da Edwin Gyasi satte inn sin og AaFKS andre scoring sju minutter før full tid. Men i det 88. minutt steg Kjetil Wæhler til værs og berget uavgjort 2-2 for Vålerenga med en solid heading.

— Jeg føler skuffelse når vi er så nærme seieren. Det er slik det blir rett etter kampen. Men kampen sett under ett er det kanskje fortjent at Vålerenga får med seg poeng, erkjenner Fredriksen som også var skuffet over måten utligningen kom på.

Burde ryddet unna

— Det er et innlegg fra kant, som vi vanligvis har veldig god kontroll på. Det er uheldig at det er Vebjørn (Hoff) som må ta duellen med Wæhler. Vi har andre spillere i feltet som skal ta disse hodeduellene, sier Fredriksen.

I store perioder av kampen styrte bortelaget spillet og satte AaFK under press. De oransje hadde ballen lite, og var stort sett bare farlige på raske overganger.

— Det var ikke planlagt at Vålerenga skulle ha ballen mest. Men vi evnet ikke å ta vare på ballen, og dermed ble vi til tider spilt fryktelig lave. Innsatsen vår er heroisk, men vi skulle hatt ballen mer, innrømmer Fredriksen.