AaFK melder i ei pressemelding at de har signert 24-åringen Shaquill Sno på ei kontrakt ut 2022-sesongen. Han kommer fra klubben Telstar, som spiller på nivå to i Nederland.

– Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Shaquill. Han har spennende ferdigheter og kan bekle begge vingbackposisjonene. Shaquill er et produkt av Ajax-akademiet og har gått en god skole. Han har evnen til å passere motspillere og kombinere med medspillere. Med denne signeringen begynner vi å nærme oss en fullverdig tropp. Men det kommer mer, sier Lars Bohinen i pressemeldinga.

Se AaFK - Hødd her fra kl.16.50!

Jobbet med noen uker

Ifølge sportssjef Bjørn Erik Melland er dette ei signering som det er blitt jobbet med de to-tre siste ukene.

– Etter å ha vært i Ajax-akademiet i rundt ti år, så pådro han seg ei skade som gjorde at han var ute i en periode. Men han har vært i Telstar i 2,5 sår. Det er snakk om en god skolert spiller med spennende ferdigheter, sier Melland til Sunnmørsposten.

Han trekker frem av 24-åringen komplimentere de to andre vingbackene klubben har, som er Jørgen Hatlehol og David Olafsson.

– Vi har vært tydelige på at vi ønsker å ha tre vingbacker, og det har vi nå, sier han.

Måtte kjøpes

– Er dette en spiller dere har vært klar over ei stund?

– Det er en spiller vi har hatt på blokka i en del uker, men det måtte modnes litt hos han. Det er snakk om en spiller i en fin alder.

Vingbacken hadde kontrakt med Telstar fram til sommeren.

– Det er en spiller vi har kjøpt. Vi har ikke sett han i aksjon sjøl, men vi har fått veldig gode referanser på han både når det gjelder kamp, trening og det som er utenom, sier Melland.

NY PODKAST: Tarjei Omenås og Henrik Bjørdal er gjester i siste utgave av podkasten Sunnmørsball. Der forteller Bjørdal en legendarisk historie om et videomøte tidligere AaFK-trener Harald Aabrekk hadde i La Manga. Hør podkasten her: