Mandag kveld måtte MFK melde inn troppen til Europa League-kampene mot Sevilla.

Ole Gunnar Solskjær kunne bare ha inn tre nye spillere sammenliknet med de som var med i gruppespillet. Fredrik Aursnes, Petter Strand, og Pape Pate Diouf er de nye navnene i troppen.

Det betyr at Dulee Johnson og Roni Peiponen er vraket fra troppen. Også Thomas Kind Bendiksen, som var utleid til Tromsø i fjor høst, er utelatt.

Vil ha full tropp i august

– Det er ikke optimalt, men jeg velger å se på det som et luksusproblem. Det er ikke mange norske lag som får en sånn «bekymring» i februar måned. Slik er sesongen og overgangsvinduet i Norge, kontraktene er som oftest ferdig 31.12. Og jeg vil heller ha full tropp i august, som da vi spilte kvalifisering i fjor, sa Solskjær til Romsdals Budstikke i forrige uke om situasjonen.

Tommy Høiland, Etzaz Hussain, Ola Kamara, Martin Linnes, Fredrik Semb Berge, Magne Simonsen og Harmeet Singh er spillerne som var registrert for gruppespillet, men som nå har forlatt klubben.

Sevilla har også foretatt seg noen endringer: Inn i troppen: Federico Fazio, Diogo Figueiras, Nicolás Pareja. Ut: Marco Andreolli, Ciro Immobile, Gaël Kakuta, Luismi.