— Slik som situasjonen ble, så synes jeg det fremstår som en voksen avgjørelse av Tørum å gå. Han setter klubben foran seg selv, sier tidligere Start-spiller Tore Andre Dahlum.

Han forventer nå tydelig respons og handling fra Start-ledelsen.

- Nå forventer jeg en klar plan fra styret. En plan for en kortsiktig positiv effekt, en klar plan for resten av sesongen og årene som kommer, sier Dahlum, som mener tidspunktet for avgangen kan slå begge veier mot Strømsgodset i kveld.

Knut Tørum sier i dag at han tok avgjørelsen om å trekke i går kveld, etter samtale med familien. Tidligere Start-spiller Claus Eftevaag har respekt for Tørums avgjørelse.

— Bare Knut og familien kjenner på kroppen hvordan dette presset har vært. Det har utvilsomt vært en belastning, og Knut er bare et menneske som alle andre. Jeg synes ikke det er noe problem at dette komemr på kampdag, sier Eftevaag, som nå vil se Start-spillere som blør for drakta.

Nå må spillerne stå opp. De er mannfolk, og skal takle slike beskjeder, selv på kampdag. Hvis jeg ikke ser spillere som ofrer seg i dag, så kan de finne på noe annet. Nå handler alt om å ofre seg, sier Eftevaag, som får støtte av tidligere Start-spiller Bernt Hulsker

— Nå må Start-spillerne brette opp ermene, og ta inn over seg hvor seriøs situasjonen er. Nå er det opp til dem å stå frem, sier Hulsker.