Wilhem Pepa scoret utrolige 23 mål på 13 kamper for MK i 3. divisjon denne sesongen, mens Øyvind Gausdal puttet det samme antallet for Vindbjart i 2. divisjon.

Nå skal duoen prøvespille for Randaberg, som rykket opp til 1. divisjon i år.

— Det ville vært veldig greit å få en kontrakt med dem. Målet er jo å spille på så høyt nivå som mulig. I tilfelle må jeg flytte på meg, men nå er jeg 24 år, så det kan være nå eller aldri. Om det kommer et konkret tilbud vil jeg vurdere det nøye, sier Pepa til Lindesnes Avis .

Les også:

Sliter med formen

24-åringen sliter litt med formen på grunn av et ribbeinsbrudd, men håper å være friskmeldt før treningene i neste uke.

- Jeg trente litt i går og ribbeinet føltes bra, men formen har vært mye bedre før, sier Pepa.

Spissens kontrakt med MK går ut ved årsskiftet. Han vil dermed gå gratis til Randaberg, dersom de bestemmer seg for at de vil ha ham.

På jakt etter goalgetter

Når det gjelder Øyvind Gausdal, så har spissen fått prøve seg på Start-trening en rekke ganger . Flekkefjord-gutten har ikke imponert nok til å få kontrakt, men han legger ikke skjul på at han ønsker å prøve seg på et høyere nivå.

- Det hadde vært spennende, men jeg vet ikke om dette er rett tid og sted, sier han til fvn.no.

Sportslig leder i Randaberg, Per Thime, skrøt uhemmet av Gausdal i et intervju med fvn.no i slutten av oktober, og sa at 24-åringen var en av de mest spennende spillerne klubben hadde på blokka.

— Vi er på jakt etter en spiss som kan score minst 15 mål i 1. divisjon, og vi mener Øyvind kan gjøre det, sa han.

Gausdal har ett år igjen av kontrakten sin med Vindbjart. Klubben har uttalt at de helst vil avgi spillere til Start, men er åpne for å snakke med andre klubber.