Arsenal ledet hjemme mot Crystal Palace til det gjensto åtte minutter. Da utlignet Yannick Bolasie og satte Arsenals mesterligaplass i fare.

Arsenal gikk i strupen på Crystal Palace fra start av, men gjestene forsvarte seg bra. Vertene fikk likevel uttelling rett før pause.

Scott Dann brukte for lang tid med ballen, men fikk hastet ballen videre til Mile Jedinak. Australieren somlet også med ballen, og Danny Welbeck stjal den. Spissen chippet den videre i bakrom, og Alexis Sánchez headet Arsenal i ledelsen.

I annen omgang var fortsatt Arsenal det dominerende laget, men de store sjansene uteble, og Arsène Wengers mannskap klarte aldri å punktere kampen.

UTLIGNER: Yannick Bolasie setter inn 1-1 mot Arsenal. Foto: Reuters / Stefan Wermuth Livepic/NTB scanpix

Det utnyttet Palace. Åtte minutter før slutt la tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Adebayor igjen til Yannick Bolasie. Kongoleseren tok med seg ballen innover i banen og klinket til. Skuddet ble utakbart for Petr Cech.Arsenal forsøkte å ta tilbake ledelsen i sluttminuttene, men klarte det ikke. Dermed mistet Arsenal tredjeplassen til Manchester City på målforskjell. London-klubben er fortsatt på fjerdeplass, men Manchester United jakter bare fire poeng bak med fem kamper igjen å spille.