Argentinske Erik Lamela går fra Roma for 240 millioner. Argentinske Erik Lamela går fra Roma for 240 millioner.

Bekreftet: Tottenham har Bale-erstatteren klar

Knuser sparegrisen for Roma-angriper.

Roma kunngjorde onsdag kveld at den argentinske lynvingen Erik Lamela er klar for Tottenham Hotspur. Det bekrefter Roma i en pressemelding.

Avtalen for 21-åringen, som i fjor scoret 15 mål på 35 kamper for den italienske hovedstadsklubben, skal være verdt rundt 30 millioner euro (rundt 240 millioner kroner).

Spisstalentet har også fått tre kamper for det argentinske landslaget, uten at det har gitt uttelling i målprotokollen.

Dermed blir Lamela Tottenhams femte signering denne sommeren. De andre som har kommet inn murene på White Hart Lane er Roberto Soldado, Paulinho, Nacer Chadli og Etienne Capoue. Med de 240 millionene Roma-vingen, har Tottenham nå brukt drøyt 800 millioner kroner.

— Bale klar i løpet av kvelden

Det er nærmest hele verdien som salget av Tottenhams superstjerne Gareth Bale skal være verdt.

Tottenham-manager André Villas-Boas har tidligere i dag sagt at overgangssagaen om Gareth Bale vil ta en slutt veldig snart.

- Lamela til Spurs er nå offisielt. Da blir Bale klar i løpet av kvelden , skriver leder i Real Madrids norske supporterklubb, Magnus Kragtorp, på sin twitterkonto.

Ljajic til Roma

Det ser ikke bare ut som Tottenham har på plass en erstatter for sin stjernespiller. Roma har vært ute og hentet serberen Adem Ljajic fra Fiorentina.