SANDNES ULF-HAUGESUND 0-2:

1. omgang var ganske jevnspilt da Sandnes Ulf møtte FK Haugesund mandag kveld. Likevel var det bortelaget som gikk til pause med ledelse.

Alexander Søderlund var iskald da han satte inn 1-0 etter 32 minutter. FKH var best etter pause, og det var fortjent at de doblet ledelsen med Nikola Djurdjic midtveis i 2. omgang.

— Ja, du kan gjerne si at spissene og effektiviteten vår ble forskjellen i denne kampen. At vi ikke spiller vår beste kamp, men likevel vinner på bortebane, viser at vi har tatt steg siden forrige sesong , sier Djurdjic.

Både han og Søderlund bedyrer at det ikke betyr noe hvem som scorer målene, så lenge laget vinner. Totalt står de to med 16 mål så langt.

Haugesund virker bunnsolide, og har heller ikke tapt siden serieåpningen mot Vålerenga. Der ble det 1-2-tap etter at de fikk Martin Bjørnbak utvist på ledelse 1-0. Sandnes Ulf tar sommerpause med 14 poeng og 9. eller 10. plass på tabellen. Trener Asle Andersen likte naturligvis ikke at laget gikk på sitt andre strake hjemmetap. Forrige gang ble det 0-2 mot Molde – også det i en kamp hvor motstanderen kontrollerte.

— Det ble for småpent og vi hadde for lite trykk bak forsvarsfireren til FKH. Vi er for dårlige foran mål og har for få matchavgjørende involveringer, oppsummerer Asle Andersen.