Statistikksenter Eliteserien:

TROMSØ (iTromso.no): Ikke siden 28. mars i år, hjemme mot Kongsvinger, har Mads Reginiussen startet en eliteseriekamp. Han har vært på banen i halvparten kampene i år, men kun startet i én.

— Mads er formspiller. Han var banens beste da 2. laget slo Raufoss i helgen, så han er aktuell til å starte på en av kantene , sier Høgmo.

— Over tid har vi nå sluppet til veldig mange unge spillere.

Prestasjonsnivået vil svinge en del og vi har brukt noen spillere mer enn vi burde, sier Høgmo. Blant dem er Remi Johansen som har startet 19 av 20 kamper. Han starter trolig på benken søndag.

— Remi har spilt mer enn han strengt tatt burde til at han er såpass fersk på eliteserienivå. Vi skal se om vi ikke kan avlaste ham litt i kampene fremover nå som vi også ser andre spillere i fin utvikling, sier Høgmo.

Tommy Knarvik tror det kan bli flere midtbanescoringer med den nye formasjonen. Onsdag skrev iTromsø at TIL legger om til 4-1-4-1 mot Odd, med Kara i en dyp ankerrolle.

— Meningen er å tørre å slippe løs indreløperne og vingene, at man får frihet til å gå i boks. Defensivt har vi en god plattform med Kara i en ankerrolle, sier Tommy Knarvik som den den siste tiden har vist på trening at storformen er i anmarsj.

- Tommy har vist stigende form og spiller søndag. Tidligere har vi spilte med ”Mo” på topp, men vi ønsker å rydde plass til Tommy sentralt i banen.

Han har målscoreregenskaper og med Kara bak han og Ruben, vil han og Ruben bli mer frigjort til det offensive spillet, sier Høgmo.

— Jeg håper jo at det skal bidra til mer mål fra midtbanen, siden vi spiller indreløpere. I treningskampen mot Harstad hadde jeg jo både mål og målgivende, sier Knarvik.