Ulrik Flo er for tiden klubbløs og i Bergen, og har derfor spurt om å få trene med Brann.

— Vi vet at Ulrik har tippeliganivå inne, så dette er ikke et prøvespill. Han er en god fotbalspiller, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Flo som i fjor høst spilte for Odd, ønsker å holde seg i form. Hvorvidt tankspissen er aktuell for Brann eller ikke, er noe uklart.

— Vi vet at han er tilgjengelig. Men det kommer blant annet litt an på hvem som kommer inn og hvem som går ut fremover. Jeg vil ikke avskrive noe, sier Nilsen.

- Merker at folk har trent godt

Flo er 27 år gammel og har spilt for Sogndal og Odd tidligere i karrieren. Han gikk til Odd i fjor sommer, men det ble bare et halvt år i Skiens-klubben. Da forlot Flo Odd fordi han følte han var backup for Olivier Occean, og bare det.

— Det kan hende Brann bruker dette oppholdet til å vurdere meg. Det skader i alle fall ikke å vise seg frem utenfor Sogndal, sier Flo. Spissen synest nivået på Brann-treningen var bra.

— Jeg merket at det er folk som har trent godt i vinter, sier Flo.

Han scoret 30 mål på 162 kamper for Sogndal. For Odd var han med på europacupkampene mot Dortmund i sommer, og han spilte tre kamper i eliteserien. Det ble ingen mål for Odd.

Hatakka på plass

Sotras Alexander Dang var også på Brann-trening mandag. Han scoret 41 mål for Sotra i 3. divisjon i 2016, men er ikke aktuell for Brann.

— Dang er spennende lokal spiller, og han fikk komme inn og kjenne på nivået i Brann.

Bare Dani Hatakka var på trening mandag av de to nye spillerne Brann signerte før helgen. Spissen Mads Hvilsom må ordne ting i Danmark, og blir ikke å se på Brann-trening før litt ut i uken.

— Det var veldig kjekt å være på min første Brann-trening. For meg er dette et steg opp fra det jeg kom fra i Finland, sier Hatakka.