KAZAN: Ole Gunnar Solskjær slo fast at presisjonen og kvaliteten i de avgjørende situasjonene har vært Moldes største problem i årets kamper i Europa. Torsdag ble det 0-3-tap for det russiske storlaget Rubin Kazan.

— Vi må bli flinkere til å ta vare på sjansene våre, det er det som avgjør disse kampene. Vi må finne den ekstra lille roen og selvtilliten når disse mulighetene kommer. Det er heftig læring å se hvordan motstanderne våre utnytter sine sjanser på dette nivået. Vi er nødt til å finne det lille ekstra på trening og øve til vi blir bedre. Det er ikke noen annen måte å gjøre det på, sa Solskjær.

Han var godt tilfreds med prestasjonene ute på banen, i lange perioder av kampen.

— Vi spilte god fotball mot et veldig godt lag i hele første omgang. Vi hadde noen muligheter som kunne gitt oss ledelsen. Så fikk de et billig frispark og scoret det første målet. Vi har ikke vært gode nok, men vi har heller ikke hatt noe som helst flaks i Europa i år, sa Solskjær til Romsdals Budstikke.

Ørjan Håskjold Nyland var Moldes beste spiller mot Rubin. Men sisteskansen måtte til slutt gi tapt for overmakten etter flere strålende redninger.

— Det var godt å redde straffesparket. Så ble det i hvert fall ikke 4-0. Jeg synes vi gjorde en bra kamp, spesielt i første omgang. Så ble kampen ødelagt på en dødball imot. Vi må sette sjansene våre. Og så holder det ikke å være like gode som motstanderne i halve kampene, sa Nyland.