«Three Lions» imponerte ikke i 0-0-kampen borte mot Ukraina i VM-kvalifiseringen tirsdag. Det ene poenget tok likevel England til tabelltoppen i gruppe H med to kamper igjen.

Det stoppet ikke Lineker fra å gå løs på Hodgsons lag via Twitter. 52-åringen beskrev kampen i Kiev som «fryktelig» og mente de engelske spillerne «slo pasninger som om de ikke hadde møtt hverandre før».

Lineker er fortsatt den nest mestscorende spilleren for England.

— Ikke alltid på topp

Hodgson liker dårlig kommentarene fra Lineker. Han mener de var urettferdige.

— Jeg husker Gary Lineker som spiller. Han ledet England som kaptein og spilte mange fantastiske landskamper. Men jeg er ganske sikker på at han også var med på kamper som ikke var lette. Han spilte neppe på topp hver gang, sa Hodgson.

Manglet mange

England manglet viktige spillere som Danny Welbeck, Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Andy Carroll, Alex-Oxlade-Chamberlain, Glen Johnson og Phil Jones i kampen mot Ukraina.

- Jeg har sett laget, som manglet sju førstelagsspillere, slå Moldova 4-0 og spilt 0-0 borte mot Ukraina, slår Hodgson fast.

Engelskmennene har slått jumbolagene Moldova og San Marino, men har til nå bare spilt uavgjort mot Polen, Montenegro og Ukraina.

England avslutter hjemme på Wembley mot Montenegro og Polen i oktober.

(©NTB)