Midtbanespilleren Clint Dempsey skal spille for Fulham de neste to månedene. Overgangen fra Seattle Sounders ble klar julaften.

30-åringen tilbrakte fem og en halv sesong i klubben til Brede Hangeland og John Arne Riise før han ble solgt til Tottenham i fjor.

Amerikaneren fikk under ett år på White Hart Lane. Så gikk turen tilbake til Major League Soccer og en fireårsavtale med Seattle Sounders.

Dempsey har spilt 12 kamper for Seattle, og står med ett mål og én målgivende pasning når ligaen nå tar en pause.

Anvendelig spiller

Nå håper både Fulham og amerikanerne at Dempsey skal få fart på karrieren sin igjen. Fulham ligger i bunnen av Premier League, mens USA trenger Dempsey i form til VM.

— Det føles godt å være tilbake. Fulham har alltid virket som mitt hjem i Europa, og jeg er glad for å være tilbake og en del av dette laget, sier Dempsey til Fulhams hjemmeside.

To ganger tidligere er han blitt kåret til årets spiller i Fulham. Lagets nye manager, Rene Meulensteen, har høye forventninger til amerikaneren.

— Clint har spilt Premier League i så mange år. Vi kjenner hans styrker. Han kan skjære inn fra venstre, være hengende spiss eller fungere i nummer 9-rollen, avhengig av hvem vi spiller mot. Det viktigste er at han kommer inn og styrker laget, sier nederlenderen, ifølge Sky Sports.