ZAGREB (rbnett.no): Mandag formiddag landet Molde-spillerne i Zagreb. Tirsdag venter første oppgjør mot Dinamo Zagreb i mesterligakvalifiseringen, og mandag kveld holdt Tor Ole Skullerud pressekonferanse på Dinamos hjemmebane Maksimir. MFK-treneren fortalte at han gledet seg til oppgjøret.

— Vi skal spille mot et godt lag, og ser fram til utfordringa på tirsdag.

- Hva vet du om Dinamo Zagreb?

— Vi vet nok. Vi har sett dem i tre seriekamper og i de to kampene de hadde mot Fola Esch i forrige runde av mesterligakvaliken. Vi tror vi vet hvordan de spiller og kjenner de individuelle spillerne. Så får vi bare vente å se hvem som starter mot oss, sa Skullerud.

Gir Dinamo favorittstempelet

Flere kroatiske journalister hadde møtt opp – og tydelig fått med seg litt av det som har skjedd i klubben den siste tiden. Skullerud måtte svare på spørsmål om keepersituasjonen i klubben og om Martin Linnes var på vei ut.

Etter to strake hjemmetap mot Haugesund og Bodø/Glimt har MFK en stor oppgave foran seg i Zagreb. Men Skullerud har tro på at europacupkamper skal passe laget bedre.

— Vi kan håpe på det. De to hjemmetapene er frustrerende. Det kan være at det er en annen type annen inngang til Dinamo-kampen. Vi har stor respekt for laget. Vi må gjøre alt riktig for å komme unna med et godt resultat. Men jeg tror ikke de to tapene er karakteristisk for oss. Vi har spilt bedre en resultatene skulle tilsi, sa Skullerud.

- Hvem er favoritter?

— Dinamo Zagreb er favoritter, sa Skullerud bestemt.