- Det blir artig å få naboen på besøk på Nissekollen, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset. - Det blir artig å få naboen på besøk på Nissekollen, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset. Foto: ROY TOMMY BRÅTEN

Nardo-treneren: - Nå blir det «Nardo-RBK» på trening

Endelig fikk Nardo sin drømmetrekning i cupen.

— Det blir artig å få naboen på besøk på Nissekollen, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset.

Skuffelsen var stor da Nardo gikk glipp av møtet med RBK i den andre runden, men da Ranheim ble slått ut måtte det bare bli Rosenborg neste for Nardo. Slik ble det også.

— Forhåpentligvis blir det en liten folkefest på Nissekollen, vi håper på det. Frem til onsdag blir det mye dugnadsarbeid for klubben som helhet. For spillergruppa og oss som driver med sport, er det selvsagt stas med RBK. Vi har mange unge spillere som har ambisjoner om å spille på et høyere nivå. Nå får de kjenne litt på hvor lista ligger, sier treneren.

Ni mann med RBK-fortid

I troppen har Bjerkeset hele ni spillere med en fortid i RBK. Det tenker treneren å utnytte før kampen på onsdag.

— Det blir nok noen internkamper med «Nardo mot Rosenborg» de kommende dagene ja. Sånn for å få opp temperaturen litt, sier han.

Men før tredjerundekampen mot Rosenborg på onsdag, møter Nardo Byåsen til seriekamp i helga.

Serien er viktigst

Og treneren er krystallklar på hvilken av de to kampene som er viktigst.

— For oss er det desidert viktigst å tenke serien. Vi kommer ikke til å spare spillere mot Byåsen for å ha litt ekstra på lager til vi møter Rosenborg. Vi kommer til å toppe som bare juling i serien. Selv om vi nå spiller to kamper i uka, og at mange av spillerne har fått mye belastning, er det desidert viktigst å tenke på kampen mot Byåsen.

- En happening

Treneren melder om et Nardo-lag i fin flyt som har ambisjoner om å stelle i stand trøbbel – både for Byåsen og RBK

— Vi har kommet bra i gang i serien, og gjorde en bra match mot Ranheim. Vi visste at vi kan slå et godt Oboslag i en enkelt kamp. Vi er veldig gode defensivt, og har sluppet til lite bakover. Men mot Ranheim var det kanskje det offensive spillet som var overraskende bra. Troppen er så godt som skadefri. Dette blir uansett en kjempeartig uke for oss. En happening, sier Bjerkeset.

PS: Det andre gjenværende trønderske laget i cupen, Stjørdals-Blink, møter Molde hjemme på nye blinkbanen. Også den kampen spilles onsdag 4.mai.